Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under september 2010

Av Pauline Johansson - 19 september 2010 20:02

Hej när vi var hemma hos rebecca dansar kusinen nardo till smooth criminal!

Jag vet inte om jag nämt det förut men han ska ju spela pojken i solsidan. Stolt. Den blonda pojken som heter victor, så han håller på att sepla in en massa scener   

Av Pauline Johansson - 19 september 2010 19:38

Hejsan. Ska passa på att skriva nu så att jag inte glömmer bort det sen när jag ligger så bekvämt nere på soffan.. Nej, men vi kom hem för inte jätte länge sen en timme kanske? Jag vet inte men satte på datorn och kom på att jag ville blogga   Vi har varit hemma hos, ja läs rubriken.. Och grattat Rebecca   Trevligt var det !


jag och rebecca för ett år sen ganska precis, när hon fyllde 18år.

Visst har jag förendrats? OCH JAG BJUDER PÅ DEN DÄR BILDEN...


Av Pauline Johansson - 19 september 2010 14:52

Bättre sent en aldrig !   



Här är två men ska lägga ut alla fyra på facebook   

Av Pauline Johansson - 18 september 2010 15:51

 

        


(jag har en ny favorit läsk. Jag köpte den med pappa på statiol. Hade aldrig sett den förut så jag provade den och den var jätte god. Värd att testas!)

Av Pauline Johansson - 18 september 2010 07:23

Uppe med tuppen en lördags morgon... Men jag är jätte trött *gäsp* Vi ska ut och kolla när folk tävlar (hoppar) med sina hästar, med min kusin sandra   Vi ska iaf äta frukost ute på vägen dit det tar kanske 50 minuter ocm man kör lagom fort..

Så jag ska sluta skriva och bosta tänderna, pussar  

Av Pauline Johansson - 17 september 2010 16:30

Hej, vi har precis varit på Arlanda och hämtat rebecca ;)och sitter just nu i kö mot söder *suck* lång tråkigt + att jag är jätte hungrig! men så har man något att se fram i mot :) ny börjar det rulla men det är ändå kanske lite mer en tio minuter kvar tills vi är hemma. Ska försöka uppdatera lite mer när jag kommer hem men ville ändå bäretta varför jag inte uppdaterade :) jaja nu ska jag vara lite social och vara med i sammtalet om.. Nej det berätte jag inte här ;) puss <3

Av Pauline Johansson - 16 september 2010 15:49

Hej kom precis hem och tänkte att jag skulle uppdaterar snabbt    För att det här kommer bli ett tidsinställt inlägg. Pappa ska ju också börja rida nu! Och för alla som vill se hur det går kommer jag ladda upp en liten video, hihi.. Jag och eftersom att han börjar fem och jag börjar kvart i 7 och sluat halv åtta kommer det bli en eftermiddag/kväll där   Men nu måste jag sätta på mig de rätta strumporna och mina foppa och kliva ut genom dörren, nej men jo, hahaha pussisar !

Ovido - Quiz & Flashcards