Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under oktober 2010

Av Pauline Johansson - 23 oktober 2010 13:51

Hej, sitter nu ibilen på väg mot skärholmens centrum. Vi ska köpa två presenter (skrev ju imorse att jag skulle bort senare idag) så vi får se vad vi hittar för fint? Ska ni göra något speciellt idag ? Vi får se om jag uppdaterar mer sen ska försöka iaf. cu later.

  

ANNONS
Av Pauline Johansson - 23 oktober 2010 11:33

hejsan, eller godmorgon för mig.. jag vaknade för en dryg halv timme sen. Var jätte trött igår kväll vi var hemma hos david och vanessa men mot slutet kunde jag inte hålla ögonen öppna! Grymt tött (a).. Men idag är det en ny dag och den började bra med en skön dusch. Nu ska jag igentligen vara på baksidan och plocka ner studsmattan och bära in alla grejer under taket men ville blogga nu hade ingen uppdatering så hade lite små ångest. Idag har vi höststädning där vi bor, och senare ska vi hem till kusinen som fyller år. Ni ska också få svaren till frågestunden   


Måste bara fråga en sak till. Har det snöat hos er ?`

    

ANNONS
Av Pauline Johansson - 21 oktober 2010 20:22

rider men det blev ju ingen film eftersom jag var ensam istallet. Idag följde jennifer med så varsågoda och kolla   Och förlåt för min kassa uppdatering idag.. Jag gjorde läxan med jennifer efter skolan och så var det ju häst-time så ingen uppd. innan      nu  .  .     men      nu       så       har       "filmen"        laddat      klart  .  .

Vad tycker ni ? Komentetra.

Av Pauline Johansson - 21 oktober 2010 07:59

hej och godmorgon! Tänkte skriva ett kort inlägg innan jag möter jennifer   

jag blev jätte förvirrad när jag loggade in på bloggplatsen.. De har bytt färger från grön till senaps gul typ och en massa konstiga eniro grejer så det var tur att jag förstod hur man loggade in, hehe. Tänkte ta en snabb titt in på fejjan och sedan dra mig mot mitt andra hem? Nej inte.. Skolan så klart. Puss.GLÖM INTE ATT KOMENTERA TILL FRÅGESTUNDEN JENNIFER SVARAR PÅ!

(LIGGER I ETT PAR INLÄGG UNDER)

Av Pauline Johansson - 20 oktober 2010 18:34

Hej, jag har tagit en paus och "lagat" en citronfromge (det känns som jag använt flera svåra ord att utala eller? men iaf CITRON-FRO-MASH) i köket tsm med mamma.Trevligt (a) Nu väntar jag på att den ska bli klar så jag nina och mamma kan njuta samtidigt vi sitter och kollar på 'halv åtta hos mig'   


Har tänkt på en grej, jag skriver alltid mina rubriker närnjag skrivit klart? Äre bara jag som gör så? Haha..

Av Pauline Johansson - 20 oktober 2010 15:31

Hej, visst e jag duktig? Jag mobilbloggade idag. Men det blir inga roliga inlägg eftersom att jag inte kan ladda upp bilder.. Men jag känner att jag kan slappna av att ni inte blir utan uppdatering. Idag stannade jag efter skolan och spelade pingis kul men sedan gick det över gränsen med.. ja, så jag och jennifer rörde oss hemmåt. Jag ska laga maten idag och det blir nog jätte gott har aldrig lagat den maträtten förut. Så det blir spännande. Jag ska göra quesadilla (ke-sa-dija) det låter väl gott? ska ta kort så ni få se  Men nu ska jag, nä jag ska tänka på hur mitt rum skulle se ut om det var städat.

  

GLÖM INTE MIN FRÅGESTUND!

Av Pauline Johansson - 20 oktober 2010 09:41

Hejsan! Just nu ska jag strax in på matten. Jg är super trött och dör snart. Nej men jag är sur, jag ska ha tyska innan lunch :@ cp tyska (a) det kommer bara vara jag och Amelie där.. Tråkigt.. Så jag är inte jätte glad nu. Jag kn inte heller äta lunch med Jennifer eftersom att de har delat så att vi inte äter lunch tsm ! Så onsdagr ingen jätte favorit till dag :/ okej jaj nu kommer Allah så ska in på lektion puss <3

Av Pauline Johansson - 19 oktober 2010 16:49

Hejsan, idag har jag varit i skolan mår betydligt mycket bättre. Efter skolan så åkte jag till SKHLM med mamma och nina. Vi köpte min mössa Och så köpte vi middag, vi köpte sushi och så vårrullar till Denina   Jätte gott vi åt precis. Innan vi åkte hem handlade vi oxå på citygross. Vi handlade en massa gött. Aa.. ehm.. Ja vad ska jag mer skriva? Jo glöm inte att fråga saker på frågestunden Jennifer håller i !


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se