Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under november 2010

Av Pauline Johansson - 15 november 2010 08:59

Hej, skolan börjar igen så det kommer bli mer uppdatering. Jag ska iaf ta på mig skorna om tio minuter och möta jennifer, hihi.. ska iaf fixa det sista och leta efter ett paraply.. äckligt väder ute slask och regn   


  

Av Pauline Johansson - 14 november 2010 18:26

Hej, bloggar inte så mycket nu förtiden? eller hur? Men här får ni ett litet inlägg om dagen iaf. jag har inte jätte mycket batteri men ska skynda mig.. idag blev det hanadlande av julpynt på tumba järn, pakade ihop och flyttade in igen hos mamma. Har precis ätit en jätte god söndags middag och ska snart på en lägenhets visning med brosan som snart ska flytta   Kommer kännas konstigt när han inte är hemma men man måste ju flytta någon gång..  Aja maste sätta i sladden till datorn, puss


  

Av Pauline Johansson - 13 november 2010 10:04

God morgon.. Jag har haft brist på inlägg nu men det måste fixas. Jag har varit vaken 2 timmar nu och magen kurrar, så det är bra att jag hör att pappa har börjat med frukosten.. Tänkte berätta oxå att jag försökt blogga från mobilen men det cpar typ upp sig hela tiden¨. Jag vet inte vad jag ska skriva mer om så det blir ett litet inlägg senare idag får vi hoppas!


  

Av Pauline Johansson - 11 november 2010 07:29

God morgon! Är klar för skolan så måste vänta tills jag kan gå ner och ta bussen.. Pappa skulle ha kört mig istället men han blev stressad och drog men det gör inget.. Ska iaf möta jennifer runt  8 så det blir en tidigare buss en vanligt (på torsdagar) 

men nu måste jag fra på mig skorna och säga hejdå till syrran, som e halvtsjuk.. Vad snäll jag är, hihi..  CU


  

Av Pauline Johansson - 9 november 2010 17:19

Hej, jag kom precis hem. Pappa hämtade mig hos jennifer där jag varit ett tag nu efter skolan. Hon har sålt jultinigar och "vunnnit" en ipod touch. Så ingen i hennes gulliga retardo familj kunnde hjälpa henne men ituneskonto eller ja något så jag fick hjälpa henne. Visst är jag snäll?   Haha, men vi gjorde den mer personlig med typ spel, tema och lite smått så där.. Men vi hade kul iaf och det är ju roligast ?

IPOD TOUCH

  

amelie hon har den nya + att den har kamera!   


  

Av Pauline Johansson - 8 november 2010 17:17

HELLU! KOLLA VAD SOM KOM HEM IDAG EFTER ALLT STRUL! VI BESTÄLLDE DE LIXOM I AUGUSTI! WIHOO LOOK! *LER*

  


  

Av Pauline Johansson - 8 november 2010 16:10

Hejsan! Det känns bra att blogga nu får lägga the sims åt sidan bloggen går faktist  före   Ja, min dag har varit bra fick veta att jag fått vg i fysik så det är bra.. Skolan har varit normal, tja förrutom att alla har varit rätt sega nu efter lovet. Men annars vare bra. Sitter just nu och njuter av en hemmagjord chailatte och en choklad mamma hade köpt till mig (fanns hemma när jag kom) det är en ny tror jag den heter vinter vit limited edition marabou asa god ! Värd att äta. Så här ser den iaf ut..

  

  


Av Pauline Johansson - 7 november 2010 18:30

Hej, jag vet att jag har uppdaterat mycket på lovet men det blir bättre sen när skolan börjar.. Iaf igår blev det en hel dag med moster och kusin i stan. Vi åt en suverän middag på ett ställe på södermalm som heter Kohpangan. Super mysigt ! Man måste boka bord två månader innan man ska dit eller köa en och en halv timme   Det är innom hus men det känns som ute. Vi satt i en hydda intill ett berg och prcis brevid fanns en å med massa karpfiskar. Det är as coolt en gång typ halv slocknade lamporna och det började regna och åska, haha rebecca blev blöt om ryggen. Det är ett ställe värt att äta på! Vi hade tur som kom i rätt tid innan alla köer började vi fick vänta en kvart bara men varsågod och kolla på de fina bilderna !

 

Rebecca och nina   

    

Vistt ser det mysigt ut, och så är det svin god mat !  

Ovido - Quiz & Flashcards