Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under april 2011

ANNONS
Av Pauline Johansson - 18 april 2011 09:15

God morgon på er!

 

Det är ju påsklov den här veckan så ingen skola! Skit nice. Så i stället blir det packa väskorna och möta mamma i rönninge C. Jag ska klippa mig idag.. Behövs dom börjar bli riktigt slitna mina toppar så jag klipper mig helldre då det behövs och klipper lite än att behöva klippa av hela håret för att man vill låta det växa.

ANNONS
Av Pauline Johansson - 18 april 2011 08:00

     

Av Pauline Johansson - 17 april 2011 20:38

Hej! Det blev ändrade planer idag. Så istället vart det bio! Vi kollade på "I AM NUMBER 4" Som jag tyckte var skit bra! Jag hoppade till flera gånger under filmen, haha det hände lixom saker hela tiden. Den var absolut aldrig tråkig eller dåig! Jag ville att den skulle fortsätta när den var slut  Hoppas det kommer en tvåa. Han var ju också as bra i huvudrollen "John Smith" + att han var assnygg!, thihi. Får bara hoppas att dom  gör det lika bra! Hihi. Filmen får i alla fall 5 av 5 muffinsar!

 

Dålig fantasi, haha, muffinar men jaja haha.


Av Pauline Johansson - 17 april 2011 15:41

Hej! Kom precis hem efter att ha kollat på fotbolls matchen. Och gissa om det gick bra?! 6-2 mot segeltorp. Haha vi vann överlägset! Matchen började med att "dom andra" gjorde två mål. Sen så vände vi hela matchen och det slutade att vi van men 4 mål! Haha så just nu sjuunger nina i duschen och är allmänt glad! Hhihi, ja men när hon är färdig så ska vi till Åkerberga. Ja mer en så vet jag inte. Men fortsätt att följa min blogg!

Puss på er!


Outfit.

 

Visst har jag haft mycket rosa outfit's den här veckan?

Av Pauline Johansson - 17 april 2011 11:58

    

Svar;

Mineralpudret finns som flera olika nyanser, precis som vilket puder som helst!

Jag använder mig av " 25 SOFT HONEY ". Och är super nöjd, hihi. Hoppas du fått svar på din fråga!   

 

Av Pauline Johansson - 17 april 2011 11:30

God Morgon dag!

 

Vi ska snart ner till berga för att kolla på nina som ska spela match idag igen! Hoppas dem vinner idag.. Ja, men ni har fortfarande inte sagt vad ni tycker om den nya designen på bloggen?! Är det bra eller dålig?Av Pauline Johansson - 16 april 2011 21:23

Vad tycker ni? Jag gillar den?

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se