Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under april 2011

Av Pauline Johansson - 6 april 2011 15:45

Hej snyggisar!

 

Jennifer är här och ja vi har gjort lite grejer bland annat det som är på bilden. Hihi, hemligt. Men ska var social sen får ni lite bilder istället, Puss!

      '

ANNONS
Av Pauline Johansson - 5 april 2011 15:38

Hahaha, här har ni resultatet på mina choklad muffins! Ja ,vissa blev mongo men nästan alla blev riktigt bra!  Ta mig en nu så, hehe. Tror ni att dom är  goda?    

ANNONS
Av Pauline Johansson - 5 april 2011 15:15

Sen sista inlägget har jag bakat! Jag har bakat muffins. Och dom står just nu i ungnen  Kommer lägga ut en bild när dom är helt färdiga också! Ser det gott ut?

 

Av Pauline Johansson - 5 april 2011 14:16

TjaTja!

 

Hemma från skolan och ahr inget att göra, som vanligt då? Ap, där sugen på att baka men jag vet inte haha, och har inget att berätta just nu så skriver när jag hittat på något roligt!

Av Pauline Johansson - 4 april 2011 18:29

Hejsan!

 

Jag fick med mig Jennifer hem idag och vi tod as många fina, grymma bilder med min kamera men sen när vi ska ladda över dom är dom i fel förmat(!!) Skit irriterande.. Så nu har jag inga bilder till bloggen  Som tur har jag någon bild som fick följa med in i datorn men annars..


Sen kom i alla fall vanessa hit och skulle typ kolla något kommer inte ens ihåg vad, menemen. Ja och nu är mina kusiner här, Julian och Mateo. Mamma står och lagar mat och vi ska snart äta. Ja mer vet jag inte nu så haha, puss!

Av Pauline Johansson - 3 april 2011 18:45

Jag vet inte vad jag ska göra.. Är lite halft stressad över imorgon. Har egentligen ingen anledning till det men men. Har inte gått upp eller varit i skolan så tidigt på 2 veckor. Inte jätte lång tid men man måste "vänja om sig", om ni fattar vad jag menar. Klockan är bara kvart i sju, det är söndag. Det kanske är meningen att man ska vara trött? Jag vet inte. Det är inget roligt iaf. Tänkte försöka göra ett video inlägg också men ja vi får se hur det blir med det. Förlåt för mitt osammanhängade inlägg men har inget annat att göra. Tråkigt nog.


Men jag kan ju i alla fall berätta att pappa bokat resa till turkiet i en vecka. Jag tror det blir den 13:de juni till den 20:de juni. Sen så åker vi på våran "asienresa" den 22:andra Juni och kommer hem en månad senare. Där efter fyller denina 13 år och vecka trettioett åker jag och nina upp till sälen för att fiska med pappa i en vecka.


Jag hoppas verkligen på att bli brun i sommar, mycket brunare än vad jag brukar blir på sommrarna. Det ska bli så himla tufft ska åka både till turkiet och "överallt" i asien (rätt många ställen, inte jätte många men typ 3-4). Jag har aldrig varit på någon av platserna vi ska till. Längta så himla mycket. Räknar verkligen ner varje dag som går för att få åka. Vissa gånger känns det som om det kommer vara så här ruggit väder hela sommaren. Men så känner man alltid. Jag vill använda alla mina nya kläder. Alla fina toppar. Kunna gå och "visa" dom utan ha min jacka på mig. Vill att det ska vara skolavslutning. Då kommer alla med sina fina klänningar, det är varmt och sommaren börjar "på riktigt".


HÄR FÅR NI EN BILDBOMB (!) MED BILDER I FRÅN I SOMMRAS (2010)

           

           

     

Av Pauline Johansson - 3 april 2011 17:21

Fint va? Sen så har vi käkat god lunch på Koh Phangan också. Filmade lite där inne när det började åska. Så om min dator och mobil vill sammarbeta ska jag ladda upp en video.  Nu ska jag läsa lite bloggar och försöka ladda över videon så                           hörs                               om                      en                         stund!

Av Pauline Johansson - 3 april 2011 12:56

Hej Hopp! Idag är det söndag, seg söndag? Inte för våran del. Vi ska snart skjutsa bror min till jobbet sen blir det "gå runt" i Gammlastan/ city. Det ska bli skönt har en ganska lätt outfitt på mig också. Vad tycker ni? Jag vet att min spegel är "smutsig" men aja..  

Och till det här blir det vagabond gumistövlarna eller mina vita convers. Och lockigt hår. Ha det bra så kanske jag mobilbloggar underdagen.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se