Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under maj 2011

Av Pauline Johansson - 22 maj 2011 12:34

Hej! Vi lever fortfarande?! eller så är allt i himmlen likadant som på jorden, haha. Undrar vad han tänker nu, han tror säkert att vulkan utbrottet på island i natt också har med hans "bibelkör" att göra. Här kan ni föresten läsa om vulkan utbrottet.


När min bror kommer hem så ska vi åka till ikea (& skärholmen C) eftersom han ska flytta, det blir nog inte så lång tid eftersom att nina inte mår så bra idag, eller så får hon stanna hemma. Jag ska iaf kolla med mamma om vi kan kolla på en ny garderob. Jag ska ta över min brors rum och min garderob jag har nu ska stanna i rummet jag har just nu (rörig mening men men).. Så vi får se hur mycket uppdatering det blir idag!

ANNONS
Av Pauline Johansson - 21 maj 2011 19:20

      

ANNONS
Av Pauline Johansson - 21 maj 2011 18:47

Hej!

Har varit inne i stan med mamma och denina hela dagen, så därför har jag inte uppdatrat men iaf. Vi åkte tåg in idag för ovanlighetens skull. det var så skönt väder också så vi tog en lunch på pizza hut utomhus. Där bestämde vi att vi skulle till grönan den nionde efter skolavslutningen. Vi är fyra stycken så det blir nice!   & när vi hade ätit klart gick vi in i massa affärer och jag hittade två  klänningar, som också fick följa med hem  ---->

  149;- H&M   449; från TopShop


Hihihi, dom är ju såklart mycket finare i verkligheten!

Av Pauline Johansson - 20 maj 2011 17:16

Nemen tjenare! Nu mår min nacke mycket bättre så det är nice, haha vet inte vad jag ska skriva om så ni får inte skratta för mycket åt mitt inlägg när det är klart.  Iaf så solade jag när jag kom hem, fet softish redan rand  *ler*  Och samtidigt blev det dunka the voice på mobilen. Hihi ja ni ska iaf duscha nu och hjälpa mamma med maten eftersom vi ska få gäster hit ikväll, mammas gammla (haha skojja) fotbollslag kommer hit senare. Så vi får se hur det blir med det. Tog btw på mig shorts också när jag kom hem, det är ju f1 varmt ute just nu! Happy Pauline  

   

Av Pauline Johansson - 19 maj 2011 19:07

Hej! Nu är jag hemma igen efter min träning. pappa skjutsade mig dit idag, det var kul. Fick rida Casper (favorit hästen) . Så det var nice. (Det är han som är på bilderna i slutet av inlägget också ) Efter det mötte vi upp Denina på grillen och åt middag tillsammans, mamma kommer hem typ åtta idag så då käkade vi med pappa. Gott var det iaf. Så nu ska jag blogga färdigt och fixa so uppsatsen. Och när nina kommer hem ifrån sin träning blir det tv dags. Hihi så ha en bra torsdags kväll!

                                                                                       

Av Pauline Johansson - 18 maj 2011 19:38

schääänare schäääänare! What's up? Själv gör jag ingenting, för pauline är osocial på grund av hennes nackspärr.. eller vet inte om det är nackspärr, men hon kan typ inte röra sig!    Menmen, whatevaaaah.. Idag har vi inte gjort så mycket, när vi slutade gick vi och flummade hela vägen hem till Pauline. Där möttes vi av en snygg polack! haha skämt åsido. Sen satt vi och kollade lite bloggar, facebook och la över några bilder till datorn (se nedanför texten!!) sen hoppade vi studsmatta som vanligt, höhöh. Det var då som den hemska olyckan inträffade...........................en enhörning kom från ingenstans och sköt blixtrar på henne?! vilket retard asså!!!! och pauline ba: whaaaat? gå bort från mig!.. då svarade enhörningen: is it because im an unicorn?   sen flög han iväg. Hahah nej jag skojade bara, hon skulle göra ett rygghopp (?) och failade.. hihihihih knaaaaaz! men ni gick nästan på enhörningsberättelsen va?   visste väl det..Men nu ska jag inte underhålla er något mer, ska massera pauline så att hon blir normal igen.. eller normalare haha!   Hihi, men ha det nice scnygginar! PUSS PÅ ROOOOMPAAAAAHHHN ! 
                     
Här kommer en bilder på oss från idag!
 
bjuder ;) 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se