Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under juni 2011

Av Pauline Johansson - 19 juni 2011 14:04

Sista dagen idag här i Alanya!  För imorgon blir det att flyga hem till Sverige igen. Kul men tråkigt! Det är bara att packa om på nytt sen när man kommer hem, ska ju till thailand i fyra nästan fem veckor! Det ska bli vädigt mysigt. Hehe, men vet ni jag vet inte vad jag ska blogga om? Ni får helt enkelt nöja er med en låt till jag kommer hem! 


Den här låten lyssnar jag vid poolen/stranden varje dag! Så skön, summer feelings


ANNONS
Av Pauline Johansson - 17 juni 2011 14:19

Hej! Sitter på balkongen igen! Försöker blogga så mycket som möjligt nu tills jag kommer hem. Har massa bilder att lägga upp här på bloggen! Vill göra det nu egentligen men pappa vill inte ha massa bilder på sin dator -.- Så ni får helt enkelt hålla er tills på tisdag. Eftersom det då jag har kommit hem till mamma () igen och har min egna dator som jag kan blogga på  Men idag har vi badat och solat hela dagen (fram tills nu). Jag har inte blivit lika brun som jag brukar på fyra dagar  men imorgon när vi ska till stranden blir det nog mera färg! Hoppas jag! Haha, ikväll har vi inte riktigt bestämt vad vi ska göra men om jag får gissa ska vi nog till "stan" där alla shopping gator finns. Och så bllir det en tidig hemgång och minigolf här på hotellet? Något åt de hållet iaf. Men jag skrive senare, idag eller imorgon får vi se. Ha det bra! (Här får ni en bild från sommaren 2010 då vi var i spanien. Hade ju den i mitt bilarkiv så tänkte att det kanske skulle bli roligare med en bild i inlägget också!)

 

ANNONS
Av Pauline Johansson - 15 juni 2011 20:57

Merhaba! Just nu sitter vi på våran balkong och hör "bön-rop" i högtalarna som låter flera gånger per dag. Pappa använder t.om öronproppar på morgonen. Men det kanske inte är jätteintressant? Så ska berätta om våra tre dagar här istället!


Vi kom i måndags på eftermiddagen och åt och gick ner på stan! Det var jättemysigt. Vi har redan shoppat massa grejer. Man tror nästan vi har varit här jätte länge, men det här är ju bara vår tredje dag (!) Vi har redan hunnit med massor av roliga saker! Igår var vi uppe i ett slott som finns här, där åt vi väldigt god mat! Sen vart det kolla i (på?) shopping gatorna här, det är skit roligt! Hahaha (We  shopping)  Idag har i inte shoppat, men vi har varit på Seapark- dolphinpark! Där snorklade vi bland tropiska fiskar och solade. Men det roligaste var att vi fick bada med BABE! Det är en av desras delfiner där! Ska visa er kort när jag kommer hem sen. Man fick betala extra för det men det tyckte vi alla det var värt! Så himmla mysiga, snälla och roliga djur! Tänk om man kunde jobba med dem som personalen (delfin-tränarna) gör. I alla fall så kom vi hem duschade och åt här på hotellet. Det är buffé varje dag, riktigt gott faktist. Sen skulle vi ner och kolla stramden eftersom det är dit vi ska i morgon, men gatorna fulla med kläder hindrade oss lite, hehe.. Vi köpte bara ett par jeans. Så det var ju inte lika mycket som igår då det blev lite för mycket kanske? Haha, men hade det bra så får vi se när jag skriver nästa gång! Ha det bra, pussar från mig och alla här i turkiet!   

Av Pauline Johansson - 12 juni 2011 19:01

Har satt upp den tillfälliga (stavning?) header nu som jag har när jag reser bort! Det är bara några timmar förtidigt så det spelar ingen jätte stor roll! Men hare bra nu så bloggar jag ¨så fort jag kan igen! Puss!

Av Pauline Johansson - 12 juni 2011 13:20

Hej! Ska iväg på middag nu? Eller vi ska dit vi ska äta middag, eller jag vet inte vad vi ska göra men mat skulle vi få? Haha aja, har packat  klart till imorgon. Vi åker ju till turkiet! Så sjuktskönt! Varmt, skönt, bli brun och inte vara hemma, kommer bli nice!


Fan vilka tråkiga inlägg det blir när man har bloggtorka.. Bajskorv. Aja ingen vill tydligen bli bra, känner mig as ful, kanske jag är idag? Fastar inte på bild heller   

   


Av Pauline Johansson - 11 juni 2011 16:51

       

  Det ser ut som om våra ben är olika långa eftersom vi står böjda, dvs att det är därför knäna inte är brevid varandra, plus att vi b-rudar bjuder på den här bliden!

-

Av Pauline Johansson - 11 juni 2011 10:42

Vet inte vad jag ska blogga om, har lite bloggtorka just nu..

 

Av Pauline Johansson - 10 juni 2011 12:43

Hej! Vaknade halv tolv idag! Var så sjukt trött igår kväll! Men det kanske inte är så konstigt? Vi var på avslutingen på morgonen och åkte sen in till grönan. Vi var där halv två och var hemma rubt kvart över tio.Det var vekligen roligt   Sen var ju Bryan Adams där och uppträde ca en timme okså. Shiit vad mycket folk det var. Vet inte hur många men när vi åkte jetline (?) såg vi inte ens marken där nere, folk stod t.om bakom väggar? Haha, så kvällen vart riktigt bra.


Sitter och står faktist och gör amerikanska pankakor till brunch. Det ser riktigt gott ut. Såhär lång har jag kommit än så länge! Visst ser dom goda ut?
 

BTW, FÖRSTA DAGEN PÅ LOVET IDAGOCH DET ÄR SKIT NICE! RIKTIG SKÖN KÄNNSLA!

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se