Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under juni 2011

Av Pauline Johansson - 9 juni 2011 07:47

  Gud vad det känns som sommar! Vaknade utav att en geting var inne i mitt rum. Vilket kanske var lite smått irriterande eftersom den väkte mig en halv timme tidigare en vad jag skulle, och så vågade jag inte somna om så gick upp istället.. Men nu är det iaf skolavslutning! Eller nej idag klockan tio faktist. haha 

    


Jag klippte mig igår, och det blev inte så bra där eftersom frisören märkte att jag hade lockar så hon började kleta in en massa mosse och skit så det såg helt skabbigt ut  Fick absolut ingen fräsch, nyklippt frisörkännsla när vi gick där ifrån, var faktist ledsen att kon inte lyssnade på mig. Blev rätt så "överkörd". Och vi som skulle bort precis efter. Men tack så åkte vi hem och jag duschade håret, fönade och plattade det, så vi kom lite sent men aa.. Men det jag märkte när jag plattat ut det var att ena "lugg-sidan" var längre än den andra Så efter avslutningen när vi är på väg in mot grönan ska jag till henne så hon får klippa den jämn! Gör om, gör rätt helt enkelt. Sen efter det åkte vi och tog en sruta mot hepatit A nu när vi ska till Thailand. Den skyddar typ mot gulsot och lite andra sjukdommar. Men måste börja fixa mig nu jennifer är på väg, puss!


ANNONS
Av Pauline Johansson - 8 juni 2011 11:47

 Tjenare hur mår ni idag, jag mår skit bra!

Imorgon har vi skolavslutning! Och sen grönan! TAGGA  


Förlåt för att jag inte uppdaterade igår! Hade varken tid eller ork..

Men på träningen igår var det kaos! Vi skulle hoppa bana och jag red Casper (han är typ "tjurig" och så vill han typ försöka betsämma) så jag var tvungen att visa att det var typ jag som bestämmde över honom, och då blir han typ trotsig och bockade och tog jättemycket sats till hindret och tvärstanade flera gånger! En av gångerna höll jag på att flyga på hindret men jag satt kvar vilket var tur. jag satt inte på sadeln utan längre fram på hans hals, lite små leskigt  men jag överlevde, sen försökte han också hoppa undan innan hindret kom men han lyckades inte så himmla bra. Sen var det också en tjej som välte med en av hästarna i en sväng, fick hästen på benet. haha aa, kaos är typ rätt ord. Och allt det här hände på en timme ! Casper på bilderna btw.

   

 

Klockan två har jag klipp tid! Mitt hår är så torrt så det behövs verkligen. Sen ska vi vaksinera oss inför resan (asienresan) sen tror jag det bli middag ute om jag inte tolkat det helt fel. Men nu ska vi ta oss lite lunch, puss!


ANNONS
Av Pauline Johansson - 6 juni 2011 18:58

Okej både idag och igår har denina "slagit" mig, dock inte med flit men shit vad ont det gör! Igår sparkade hon mig på käken och idag slår hon mig med sin ring presis ovanför ögat, Hon har verkligen ingen kontroll på sin kropp när hon hoppar studdsmatta..

(Ögonbrynet ser helt cp ut men det är för att jag håller upp det så att man ska se "såret". Och det syns ju inte lika bra med blixt men man ser lite granN)

  

Av Pauline Johansson - 6 juni 2011 17:07

Har skiit tråkigt just nu, så gjorde det "här" vet inte vad det är, typ något test.. men aa..


1. Bläddra igenom din inkorg.

2. Stanna när du räknat till tio och skriv den första meningen i sms:et.

3. Gör likadant på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

"Que quereis comer??"


Vad säger du alltid till din bästa kompis?

" Hähä! :)"


Vad är det första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?

" Jag fick fel strumpor och fel strorlek! :O"


Vilket sms blev du mest berörd av?

" Hett ;)"


Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

" Pedir pizzas!"


Vad skulle du skrika ifall du vann en miljon?

" Okej, jag har nycklar iaf."


Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?

"Mama lo iba poder buscar en el trabajo de Alma bi? :)"


Vad vill du höra mest av allt?

"De e bara sexit, haha"


Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?

" O vem e du?"


Din romantiska replik

"Ska inte ni äta, det är gröt?"


Vad skulle du säga om du blev bestulen?

"Ja för att han sa det innan lovet"


 

Av Pauline Johansson - 6 juni 2011 16:36

Hejsan!

Är hemma hos mamma nu så har lite tid att uppdatera.


Idag när vi vaknade/ väktes var klockan halv tio. Så vi åkte till McDonalds och hoppades på att de skulle ha frukost menyerna kvar, men det hade dom inte.. Så det blev "brunch" där och när vi var färdiga åkte vi till ikea och kollade lite. Efter det åkte vi till huset och fixade lite.  Och blev sen upphämtade av mamma. Så det var en liten kort sammanfattning om dagen än så länge. Sen tänkte jag visa er mitt ny skydd + lock   

   


-

Av Pauline Johansson - 5 juni 2011 19:47

Hallå där! Just nu sitter jag i soffan och gör typ ingenting -.- Och pappa håller på att koka spagetti och värma köttfärsås   Så, det blir väll ett par mackor för min del.. Och kanske lite av pastan med katchup. Gorme middag eller hur? Eller inte.. Aja, ska "äta" och sen blir det duscha och kolla på BB finalen! Woop Woop!   

 

Av Pauline Johansson - 5 juni 2011 14:39

  

Visst är den fin? Fick den av pappa och Linda idag när vi var på media market   

Av Pauline Johansson - 5 juni 2011 10:55

 

     

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se