Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under september 2011

ANNONS
Av Pauline Johansson - 6 september 2011 14:33

Åhh.. Ja, nu tar jag en bloggpaus.. Är lite smått irriterad på en person, så tror det är bäst så. Du vet vem du är, och jag tycker du ska sluta lägga dig i andras liv. Det angår faktist inte dig!

 

Tar bloggpaus ett tag tills jag får upp humöret..

ANNONS
Av Pauline Johansson - 4 september 2011 18:01

  Åhh, vad jag längtar tills den 20 september! Haha, så jag får lite cash och kan köpa mig lite nya höst kläder! Här är några grejer jag vill ha (A)   

Av Pauline Johansson - 4 september 2011 16:23

Hej! så nu ska jag blogga lite tänkte jag. Har inte varit hemma i helgen och haft väldigt mycket att göra, iaf igår! Ja, jag vet väll inte vad jag ska skriva förutom att jag gick upp tidigt igår för att åka och rida, sen så åkte vi till åkerberga och träffade bikke och lindas föreldrar + syster. Vi sov kvar också så det blev lite rida idag igen. Men nu är vi hemma och jag har duschat och packat iordning för en ny vecka hos mamma! Här är några bilder från igår!   

  Rebecca och jag!   Bikke     

Bikke och jag   

Av Pauline Johansson - 2 september 2011 18:46

Hejsan! Nu är det äntligen fredag igen! Har inte haft något att göra men vi ska kolla på bio, men vi vet inte riktigt vilken film vi vill se än? Hmm.. Ni kanske kan hjälpa till? Går det någon bra film på bio nu?


Jag har ju inte haft så mycket att göra så jag började sätta ihop en outfit som jag skulle kunna tänka mig till höst och så hät blev resultatet! Hiss eller diss?     

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se