Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under juni 2012

Av Pauline Johansson - 6 juni 2012 13:27

Godmorgon alla sömntutor! Själv gick man upp halv åtta och åkte till stallet, hihi. Kom precis hem från Enskede, vi va och tävlade med våran häst där. Det gick bra han blev nolla så det va grymt. Han rider ju fortfarande i unghäst klassen så han fick med sig en liten rosett hem  Sen så blev jag trampad på fötterna 100000000 gånger så har hur ont som helst. Inte speciellt bra att gå runt med vita converse om man har en häst som inte vet var han har sina fötter.. Svullna, blåfötter och skitiga skor   

 

ANNONS
Av Pauline Johansson - 5 juni 2012 23:46

 

Har haft sjukt mycket att göra hela helgen. Är helt slut så nu ska jag sova.. Jag har faktiskt försökt blogga under dagen men bloggplatsen måste ha legat nere? Vet att Golan inte heller kom in. Kom inte ens in på själva bloggen? Skummt men nu verkar det funka i alla fall! Orkar inte ta upp allt som har hänt, lägger upp massa bilder sen istället när jag får dem. Gabi ska skicka över alla till min mejl så då bildbombar jag istället! Ni kanske ser att jag bytt header också? Den är inte jätte bra, gjorde den på typ 7 minuter^^ Men den duger ett tag frammåt. Är inte nöjd med bilden eller tomrummet över texten så det ska fixas.

Goodnight!

ANNONS
Av Pauline Johansson - 2 juni 2012 18:13

Här är det jag köpte. Klänningen kostade bra 149;- inne på H&M och sminket ikv. borstarna kommer från make up store (förutom den stora borsten som kommer från Åhlens) gick på 815;-. Billigt och bra? Usch nej läskigt dyrt. Men jaja.. 

   

Av Pauline Johansson - 2 juni 2012 18:01

   

Ni förstår verkligen inte huuuuuur stressad jag är.. Tränade imorse kom hem, duschade osv, fixade också mina naglar. Sen åkte vi till skärholmen, åt, köpte en klänning, smink och sminkborstar. Så nu håller jag på för fullt. Allt är kaos men hoppas det löser sig! Om jag hinner lägger jag upp vad jag köpte om en stund! Kisses!

Av Pauline Johansson - 1 juni 2012 17:56

    

jennifer är här närsom helst, vi ska upp till centrum och möta min älskling sen blir det köa en timme typ! Haha kul! Jaja vad gör man inte!  

Av Pauline Johansson - 1 juni 2012 15:30

Fredag idag och det va sista dagen med lektioner som jag någonsin kommer ha med min fina klass igen  Åhh.. Vad ska jag göra efter sommaren när jag inte får träffa alla igen som jag gjort hela min skolgång? Måste till en annan skola lixom, känns as läskigt men det kommer säkert att bli grymt med gymnasium och allt! Alla jag har pratat med har sagt att det är en helt ny start så jag får lita på det! Kommer bort från den här lilla hålan vilket ska bli skönt i och försig. Hehe ja.. Men lite sorligt är det. Imorgon är det 9ornas vårfest också. Ska bli kul. Sen nästa vecka är det bara på torsdag vi kommer vara i skolan eftersom det är naturdagar måndag och tisdag. Lediga onsdag och fredag! Så på torsdag blir det städdag. Inte alls långt kvar nu! 


Idag när jag kom till skolan höll jag min redovsning om min bok (a) Det gick ganska bra. Sen så har det varit ganska slappt resten av dagem. På NOn fick vi fika. Så otroligt gullig NO/matte lärare! Åh, han har verkligen kämpat med mig med min matte, den har varit katastrof men fick mitt G iaf! Såg ganska mörkt ut där ett tag. Sen fick jag veta mina slutbetyg i två ämnen. VG i båda, är halvt besviken men jaja. Kommer in på mitt gymnasium ändå. Och dom ämnerna kommer jag aldrig mer ha ändå. Så körbah! Om en stund ska jag börja laga lite mat. Måste äta jätte tidigt idag. Jag, Jennifer och Sebastian ska kolla på talangjakten ikväll på murgrönan i Centrum. Några vänner ska uppträda så vi ska dit och heja på dem!  Men uppdaterar sen igen innan jag går! Puss, jätte ful bild på mig haha men fastnade inte på bild alls.. Bilden tagen nu.

 

Av Pauline Johansson - 1 juni 2012 08:46

Godmorgon! Idag är det första juni och det spöregnar ute! wohoo sommarkännslor  Nejmen så sjukt tråkigt väder. Det stod att det skulle vara såhär hela helgen. Hoppas inte! Jaja, bara det är fint väder på måndag, tisdag och på våran skolavslutning! Bara det är fint väder då blir det bra! Nu ska jag bara vänta in tiden ska till skolan om en halvtimme. Vi hade SO som första lektion idag men orkade inte gå.. Vi gör ju ändå ingenting nu? Så det va helt onödigt. Så nu när jag kommer till skolan kommer jag att ha svenska. Ska redovisa om min bok haha, sen är jag klar med ALLT! Helt fri nu efter det. Min outfit.

  

  

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se