Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under juli 2012

-

Av Pauline Johansson - 24 juli 2012 17:03

 

Av Pauline Johansson - 23 juli 2012 20:03

Sjukt trött tjej nu.. Ska ta en dusch och sen dejta sängen. GODNATT

Av Pauline Johansson - 22 juli 2012 15:44

Hejsan alla glada! Nu sitter jag och Denina nere i lobbyn. Vi se precis varit ute och sprungit så inte några jätte fräscha tjejer här inte hehe.. Men vi har precis packat alla våra grejer och är redo för att åka hem!

Av Pauline Johansson - 22 juli 2012 10:48

Hej!
Idag är det sista dagen här i Kina, så imorgon bär det av hemmåt! Ska bli skönt att få komma hem även fast vi har det jättenice här borta.

Idag har det varit en ganska seg dag. Tror att värmen spelar roll, idag har solen legat på riktigt mycket. Så imorse när vi var och besökte den förbjudna staden så va det riktigt jobbigt! Människor ÖVERALLT, ljud och inte minst värmen! 35 grader och knappt skugga alls.. Men när vi kommit ut därifrån som tog ett riktigt bra tag (det va som en labyrint där inne haha..) så tog vi taxi till shoppingen igen. Köpte en klänning och Laddare till min mobil haha en rosa, prefekt ju! :D Just nu tror jag att det är lagom att åka hem, alla är vi väldigt mätta på all shopping!! Men är sjukt nöjd med allt, conversen är hur billiga som helst! Knappt 100 kronor!!
Såhär såg jag ut idag.

Av Pauline Johansson - 21 juli 2012 14:23

Tjaaa, hur mår ni då alla fina? Själv mår jag väll bra, trött och mår illa haha.. Så mycket skräpmat här ju. Idag har vi shoppat, igen hehe.. Det är så sjukt billigt verkligen överallt! Så man kan inte låta bli.
Idag har det regnat hela dagen, och jag menar verkligen regnat! Just nu äskar det och blixtrar det också riktigt mycket så vi kände inte för att gå ut någonstans ikväll. Vi va precis ute en väg för att leta efter något ställe för att få massage men alla hade redan stängt. Så nu sitter Denina, pappa och Linda uppe på rummet och jag sitter här nere i lobbyn! Klockan är 20:18 precis nu.

Visste ni att dom inte har Facebook i Kina?! Katastrof! Kan inte skriva till mina vänner eller någonting? Helt hemskt.. Det funkar inte från Ipaden eller datorn? Landet har blockerat adressen?! Skit mysko, tycker ni inte? Får inte veta någonting som händer hemma.. Ingen koll alls. Men men, på måndag bär det av hemmåt!

Såg att bilderna i förra inlägget konstigt nog inte kom upp? Så laddar upp dom nu istället..

Av Pauline Johansson - 20 juli 2012 15:45

Visst är det fint? Det är precis dr vi bor. Massa lampor och människor haha! Visste ni att det bor bara 19 miljoner BARA i Peking? Helt stört!

Av Pauline Johansson - 20 juli 2012 11:03

Hej alla finisar!
Skrev precis ett inlägg dick vet jag inte vad som hände? Det råkade bli lösenordsskyddat.. Och jag kan inte fixa det genom appen. Men kopierade inlägget och klistrar upp det om igen haha :)

Kom precis tillbaka till hotellet efter varit ute en sväng!
Det är så sjukligt varmt här borta, dock så är aldrig solen uppe? Den syns knappt och vi tror att det är på grund av alla avgaser det finns här! Ni ska bara se hur mycket mopeder och bilar det åker omkring! Och det är läskigt hur alla är så orädda för trafiken?! Absolut inte som hemma. Bara idag såg jag en kvinna springa rakt ut på stora vägen och stoppade en buss som stannade och plockade upp henne? Tror inte det skulle hända hemma i Sverige eller vad tror ni?

Om någon timme ska vi dra och äta middag, tror vi kör Pizza Hut. Kommer helt ärligt rulla när jag kommer hem har aldrig ätit så onyttigt som jag gör här! Det ända vi äter är: KFC, Burger King, McDonalds och Pizza Hut! Och jag skojar verkligen inte!! Men men, när jag kommer hem får jag väll hålla mig lite hehe.. Men nu ska jag kila vidare, har ingen bild så tog en precis på lobbyn.

Av Pauline Johansson - 19 juli 2012 11:43

Hejsan! Tänkte bara berätta att min bloggpaus är över, det är några stycken av mina läsare som kontaktat mig som velat att jag skulle börja, hur gulligt är inte det! Och som ni gamla läsare vet så är jag i Kina just nu, så ska försöka blogga då och då. Vi har bara wifi i lobbyn här. Och bloggplatsen appen har ÄNTLIGEN kommit så nu kommer jag kunna blogga från mobilen när jag är hemma dvs ännu mer uppdatering än vanligt! Men mesans jag är här använder jag Ipaden!

Det är sjukt varmt här i Kina, inte en kotte pratar engelska och maten är skit äcklig!! Men annars är det ett jättenajs ställe, haha!
Vi har redan hunnit med att shoppa massor, ska visa er allt när jag kommer hem sen. Vi har hunnit med att åka till Kinesiska muren (igår) och Bejing Zoo, och imorgon åker vi till den förbjudna staden. Kinesiska muren va sjukt mäktig! Vi åkte linbana upp (ni vet som typ sittliftar uppe i fjällen när man åker skidor) och sen väl uppe va det asballt! Vi har tagit massa bilder med kameran så dom kommer upp sen. Och när vi skulle ner åkte vi som en "bräda" man åkte ensam och man bromsade och gasade själv haha! Det va skitläskigt! Men jättekul, ska visa bilder på det också senare. Bejing Zoo var inte lika bra, mest synd och djuren, pandorna vände sig inte ens om :( och björnarnas bur var BARA betong :( inget vatten hade som heller! :( Dom ända som faktiskt verkade ha det hyffsat bra var aporna och fiskarna haha.. Aporna va jätte roliga och lekte hela tiden! Men nu måste jag sluta uppdaterar er mer sen. Btw, förlåt för min bibel..

Ovido - Quiz & Flashcards