Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under augusti 2012

Av Pauline Johansson - 19 augusti 2012 19:39

Hejsan alla glada! ♥

I Torsdags så började jag skolan. Gymnasiet! Ni som följt bloggen ett tag vet att jag går på Östra Real, sam/sam. Än så länge känns allting jättebra! Har inte haft några lektioner ännu, men imorgon kommer allting igång på allvar. Det käns både bra och lite jobbigt om jag ska vara ärlig. Det är nu det gäller.

I tordags fick jag även en ny dator av papi! En MacBook Air, precis så som rubriken lyder. HELT KÄR. Tack pappa!! Det kom från ingenstans. Min PC som blivit närmre tre år ville inte fortsätta leva. Eller alltså, den hade fått en hel del stryck och den hade ingen batteri tid kvar, så kunde inte använda den utan laddare. Lite knas. Men vi drog till Heron City för att äta middag och efteråt drog vi in på media market. Där inne hände det. Den blev min hihi ♥ Kanske lusten och inpirationen kommer tillbaka nu lite? Sitter iaf mer vid datorn nu hehe.. Älskar verkligen camen på den, mycket bättre kvalité på bilderna nu!! Me like  

 

 

ANNONS
ANNONS
Av Pauline Johansson - 15 augusti 2012 19:48

Yes, som rubriken säger så tänker jag blogga när jag känner fört, droppa något då och då. Ni kan hålla utkik i mellan åt. Men kommer inte uppdatera vardagligen.. Tråkigt men vafan bloggen ser ut som stryk, jag har inget intresserat att skriva om. Hade varit lättare om ni kunde lämna någon kommentar om vad ni vill läsa om. Tips på någonting eller vad som helst. Dock lät ni inte kommentera heller, gör ni aldrig haha.. Aja men ha det grymt så bjuder jag en bild på mig från igår.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se