Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under september 2012

Av Pauline Johansson - 13 september 2012 18:04

Vet att jag bloggat dåligt men tänkte att jag skulle berätta om igår för er!

 

Vaknade runt halv elva tror jag, åt frukost och duschade. Sen så chillade jag bara galet en stund. Runt halv ett, ett så började jag att sminka mig och göra mig iordning inför kvällen. Tog pendeln som gick 3 och åkte hem till mamma. Där han jag bara byta om innan jag var tvungen att springa ner till tvärbanan. Blev lite stressigt där men jag hann!  Åkte hela vägen till Orminge centrum där Julia, Emelie och Jesper väntade på mig. Vi skulle egentligen möta fler men de blev sena så vi åkte hem till Julia utan dem, haha. Men när dem väll kom började killarna att laga mat (SÅ RÄTT) och vi tjejer fortsatte att göra oss klara haha (a) Tack Julia för en asmysig kväll! Det bjöds på jättegod mat och roligt sällskap!


Kl 9 drog vi alla mot slussen. Vissa hoppade av innan för hämta lite saker. Jag fortsatte med boysen till en park någonsans vid slussen dåra. Där var det fest med naturarna, jävlar vilket härligt gäng!  Blev en hel del mingel innan de andra kom! När det var dags drog ALLA och röjde nedför gatorna på väg mot München Bryggeriet, där skyddrummet ligger. Dvs, där våran insparksfest låg! Det var verkligen sjuuuukt roligt! Dansade i flera timmar, haha snacka om lökigt! Riktigt mysigt  Mamma kom och hämtade mig omkring halv ett. Vi körde även Tarkan till tunnelbanan. Mammas först kommentar när vi hoppar in i bilen- Vad mycket rök ni luktar!! Yeah man, vad ska man göra? Är heeelt rökskadad efter igår  När jag kom hem så stank jag, helt seriöst och jag luktade inte direkt blomma.. Massa rök och dricka. Så hoppade in i duschen och tog en lååång dusch! Vid två somnade jag in och så ringde alarmet imorse klockan 6! Whoop mycket sömn jag fick! Men det var helt klart värt det! Här har ni några bilder.

Det är så här det ska vara!

Mysigt, fin utsikt också eller hur?

Utsikten från parken vi var på vid slussen typ, vet att man knappt ser någonting på bilden med det var sååå fint i IRL!!

Skyddsrummet där insparksfesten höll till! 

  

Och så jag och Tarkan! 

TACK allihopa som var med igår!! En minnes värd kväll!  

 

Jag kommer att sakna er nu när jag bestämt mig för att jag ska byta skola.. Men som ni själva sa: Vi ska umgås ändå! Ni är stört sköna! ANNONS
Av Pauline Johansson - 13 september 2012 17:02

Jag dog lite, så jävla gulligt!

ANNONS
Av Pauline Johansson - 13 september 2012 01:36

Berättar mer om min dag imorgon, för nu ska jag sova, är dötts trött!!

Av Pauline Johansson - 12 september 2012 18:38

Av Pauline Johansson - 12 september 2012 10:58

Vaknade för en halv timme sen så nu sitter jag och myser med min bebis. Ska ta och göra mig lite frukost också, vrålhungrig som alltid!  Hahaha jag gillar att hon ser typ helt livrädd ut på båda bilderna.. 

   

Av Pauline Johansson - 11 september 2012 22:43

Resultatet, ser ju så klart bättre ur i IRL. Men svårt att få det bra på bild. I alla fall det blev en grå/silvrig/svart sotning! Sista bilden, försök att inte tänka på vad jag gör för min, haha..

   

Av Pauline Johansson - 11 september 2012 19:35

Visar er resultatet sen!

Av Pauline Johansson - 11 september 2012 17:05

@paulinejohansson heter jag! Eller scana bilden nedan!  

 

 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se