Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under september 2012

Av Pauline Johansson - 27 september 2012 17:15

Hejsan finisar!  

Efter skolan idag så åkte jag till Rönninge för att klippa mig. Mamma och Denina var redan där så var bara jag kvar. Mitt hår var verkligen slitet!  Diana ("min" frisör) var inte alls glad. Topparna var helt slitna och håret hade börjat gå av för jag plattar det så mycket.. Hon tycker inte jag borde platta håret överhuvudtaget, och det gör jag lixom vaaarje dag.


Det hade gått 4 månader sen jag klippte mig sist. Väntat alldeles för länge egentligen. Hon vill att jag ska gå dit var 8onde vecka nu. Försöker spara ut håret också och det vet hon. Men den här gången var jag tvungen att klippa 3cm. Känns jättekort haha!!


Fick massa oljor osv i håret. Sen tipsade hon mig massa saker. Och ett av tipsen kan jag dela med mig till er också! (Fetstilen över bilden). Hon bad mig också göra en hårinpackning ikväll. Skulle ha i den minst 20 minuter. Men helst så länge jag kunde! Förstår ni nu hur slitet det var..? Katastrof haha  Men nu känns det i alla fall som att det kommer att bli mycket bättre  


Fick med mig lite hårprodukter hem. Repair Hairbutter är en hårinpackning hon tipsade om, Slippery Repair Serum är som silkesdroppar man använder efter man t.ex plattat håret & Deep Shine Cream är ett värmeskydd! Hon rekomenderade dem produkterna. Serien ska tydligen vara väldigt bra! Tror man kan köpa dem hos de flesta frisörerna!  


Tips: Gör rent "plattorna" i plattången med jämna mellanrum! Det var tydligen jätteviktigt (själv hade jag ingen aning om det.) Det samlas tydligen produkter och sånt där man inte ens lägger märke till. Det kan bränna håret och får det gå av mycket snabbare!!

 

ANNONS
Av Pauline Johansson - 27 september 2012 10:18

Tack lejla för din otroligt fina kommentar!!! Du gjorde precis verkligen hela min dag! Blir så himla glad av sånna här kommentarer! Tacktacktack  


Blir dock väldigt irriterand på mig själv, jag är så sjukt klantig!  Skulle svara på hennes kommentar men istället för att klicka på "spara svaret" så råkar jag trycka på "ta bort kommenaren".. Ahhhh. så nu kan jag inte länka hennes blogg heller! Lejla, kommentera gärna din bloggsadress så länkar jag din blogg!  

ANNONS
Av Pauline Johansson - 26 september 2012 19:56

Rihanna släppte ju en nya låt idag! Så sjukt bra! Ny drog, verkligen! 

Av Pauline Johansson - 25 september 2012 19:53

Fyfan vad lurad jag blev hahah.. Det har gått ett bra tag sen vi sågs sist nu.

Du var min första riktiga kärlek. Om du bara visste hur kär jag var i dig. Även fast alla ändå hela tiden berättade vilket äckel du var. vad ska man säga lixom.. Det jag fortfarande inte kan få in i mitt huvud är att allt du sa bara var en lögn? Du såg mig i ögonen och sa massa saker som du inte ens menade.. Jag fattar inte hur du har så lite självkännsla att göra så. Så mycket som påminner mig om dig. Dofter, vägar, låtar, texter. Jag som trodde du skulle vara mogen, men det var du fan inte hahaha, skrattretande när en så pass gammal kille håller på som du. Men nu är jag bara tacksam. Det hade väll hänt förr eller senare ändå så. Thank you for having made me stronger!

    

Av Pauline Johansson - 25 september 2012 16:00

Hej!  Förlåt för jag uppdaterade skit dåligt igår, men så kan det bli ibland..

Idag så började jag min morgon med att jag kom 20 minuter försent till skolan.. Åhhh, men det är sånt som händer.. Men när jag kom fram till skolan var det ändå rätt chill! Hade inga jobbiga lektioner idag heller så det va bah glida  Haha nejmen jag skoja, jag är en duktig flicka!  Slutade 10 i två så åkte till Årstaberg och mötte upp Jennifer! Saknat den bruden som faaaan! Men nu ligger hon här i min säng, haha fett mys  Ska hjälpa henne med hennes spanska läxa, uhhh privatlärare och grejer! Hihi nej men det är klart man ställer upp lixom!  Fast just nu känns det ju inte direkt som hon gör det hon ska hahahaha.. Standrad.

 

Av Pauline Johansson - 24 september 2012 10:24


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se