Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under september 2012

Av Pauline Johansson - 21 september 2012 21:00

 

Pappa ringde mig precis och sa att han bokat och köpt fyra vita Iphone 5!! Aaahhhh blev fett glad!  Har ju fyran nu, haft den snart 2 år och innan den hade jag Iphone 3gs! Loooove it! Den ska komma nästa vecka, längtar!  

ANNONS
Av Pauline Johansson - 21 september 2012 19:59

..Eller ja, kvällen och kvällen! Från middagen  

     

ANNONS
Av Pauline Johansson - 21 september 2012 15:59

Förlåt för att jag inte uppdaterade innan jag gick. Fick väldigt brottom, men jag hann. Som tur haha.. Gick ju inte till skolan idag. Eller på sätt och vis. Åkte till Säby. Mötte upp Golan, så gick vi dit tillsammans! Åh, vad jag har saknat det! Helt sjukt, träffade mina gammla favorit lärare Ala och Bojan också! Deras lektioner man hade roligast på, helt klart. Får till och med tårar när jag tänker tillbaka.. Sjukt underbar tid. Vi satt i cafeterian och pratade om alla minnen osv. AHHHHHHHHHH FÅR DAMP. Vi hade så jävla kuuuul! Vi gjorde fan hela skolan ahaha  En bild på mig och min bebis idag, hihi  

 

Av Pauline Johansson - 21 september 2012 10:19

Det är äntligen fredag. Jag har studiedag och äter mango till frukost! Kan det bli bättre?!  Det kan det! halv ett ska jag till Salem och möta Golan vi ska till våran gammla skola. Den jag i stort sätt växte upp i! Åhh, sakar allt det där jättemycket! Så ska bli kul att åka dit!  

 

Av Pauline Johansson - 20 september 2012 17:23

Åkte in till stan med Denina en snabbis. Vi köpte en födelsedagspresent till mami. Hon fyller ju år på lördag. Skulle vilja lägga ut en bild på vad vi köpte men det kan hända att hon tittar in här och det vore ju inte så kul, haha!  Hur olika kan ett par hel syskon egentligen bli? Vi är vekligen inte lika någonstans!!

   

Av Pauline Johansson - 20 september 2012 15:27

 

Av Pauline Johansson - 20 september 2012 14:15

Slutade vid lunch idag då jag inte har något moderna språk än. Upptäkte då att jag hade glömt mina nycklar hemma imorse så frågade mamma när hon hade lunch och drog dit. Hon slutade också så vi åkte tillsammans till Östra Real och skrev ut mig! Nu är jag fri därifrån. Känndes lite jobbigt när jag var där. Min nu gammla klass satt ute och hade det bra, åhh  Men det kommer bli bra för mig också. Eller ja det hoppas jag i alla fall att det blir! Vi passade på att äta lite lunch på Phuket Island ocksåMysig liten stund med mammsen hihi.

 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se