Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under september 2012

Av Pauline Johansson - 20 september 2012 10:43

Sitter i skolan och det är riktigt segt. Men imorgon är jag ledig då vi har studiedag! Sjukt skönt. Ska faktiskt med lillesyster till skolan, alltså där jag gick i grundskolan och hälsa på hihi  

Bjuder på mindre smickrade bild haha..

ANNONS
Av Pauline Johansson - 19 september 2012 23:30

Acne killer ska tydligen vara en ansiktsmask som tar bort finnar, pormaskar, orenheter och överflödigt fett från huden på bara några minuter? Dem säger att den bokstavligen ska dra ut finnarna osv ur huden? Låter riktigt äckligt haha! Men vilken mirakel produkt tycker ni inte? Om den nu bara funkar haha..  

 

 

ANNONS
Av Pauline Johansson - 19 september 2012 19:34

Tycker det är så tråkigt att behöva få sånna här kommentarer så jag verkligen ALDRIG snackar skit om någon! Jag måste nog få säga att jag är en av de ärligaste personerna som finns. Låter säkert som att jag är jätte ego.. Men, jag ljuger aldrig & jag har en väldigt ödmjuk personlighet. Jag hatar att ljuga och jag hatar ännu mer personer som ljuger. Det är det värsta som finns! Alla måste lära sig att sanningen alltid kommer fram hur som helst. Sen så är det alltid lättast att komma ihåg sanningen också. Man behöver då aldrig komma ihåg vad man sagt. Sen så sårar man så många i sin omgivning när man ljuger. Jag har blivit uppfostrad så som man borde bli uppfostrad. Så nu vet ni en sak till om mig. 


Så till kommentaren. Jag har spårat upp din IP-adress och jag vet precis vem du är. Sitter nere i Visby på lilla Gotland och skriver elaka kommentarer till folk du inte ens känner. En mer tragisk männsiksa får man leta efter! Jag hoppas du förstår att du inte gör mig ledsen med denna kommentar. Du borde bara göra något mer vettigt av din tid än att sitta i ditt mörka lilla rum och skriva massa onödiga kommentarer.

 


Av Pauline Johansson - 19 september 2012 19:18

Den här tablettasken låg på min tallrik när vi skulle äta middag idag. Påminner mig så mycket om när jag var yngre. Fick alltid tablettaskar då. Salta katter, tuttifruttiZoo osv! Kommer ihåg när jag och min lillasyster alltid tjatade om en tablettask så fort vi gick någonstans! Åh, vilka härliga minnen!  

Av Pauline Johansson - 19 september 2012 17:00

  

Av Pauline Johansson - 19 september 2012 15:23

 

Mormor hade med sig en mango till mig igår! Aaahhh, så gooott! Jag är en riktig mangomännsika haha. Är ni galna i någon speciell frukt?

Av Pauline Johansson - 19 september 2012 14:34

Det är så segt att vara i skolan nu i början eftersom jag behöver en dator till allt jag gör. Och jag har ju ingen dator än  Allt har blivit så komlicerat nu när jag är bytt. Är inskriven i två skolor.. Så får fortfarande frånvaro ifrån Östra R.. Ska åka dit imorgon med pappa och prata med dem. vill ju inte ha frånvaro när jag faktiskt är i skolan haha. 


Fick gå hem och jobba istället. Här hemma har jag ju faktiskt en dator. Så ska försöka göra uppgiften så gott jag kan. 

 


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se