Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under september 2012

Av Pauline Johansson - 15 september 2012 21:21

 

ANNONS
Av Pauline Johansson - 15 september 2012 14:44

Det finns dagar då jag faktiskt älskar mitt skatbo till hår. Det är inte alla som vet att jag har lockigt hår, eftersom att jag plattar det varje dag. Visste du om det?

 

 


ANNONS
Av Pauline Johansson - 15 september 2012 13:22

Av Pauline Johansson - 15 september 2012 11:18

Nu är jag hemma igen efter ha varit i stallet sen klockan 9. Är verkligen HELT slut nu! För er som tror att ridning inte är träning eller jobbigt. Ni vet helt enkelt inte vad ni pratar om. Mina abs kommer ju inte från ingenstans 


Vi hoppade idag och det gick jättebra! Hoppade Uvarone och fick sjukt mycket bra beröm  Maria (min ridlärare) och några fler sa att dom aldrig hade sett honom hoppa så fint *blink*. Han är i vanliga fall väldigt svår hoppad då han är väldigt rädd och försiktig om sig. Min fina prins  (för er som inte vet det så är det typ den enda hästen jag rider på ridskolan). 

 

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara vila ut. Ska även bort ikväll. Ville egentligen följa med Ida till fryshuset. Sebastian Staxx och Shazaam ska battl'a mot varandra. Sen kommer kartellen m.fl vara där!  Men pappa sa nej, han hade tydligen andra planer.. 

 

Av Pauline Johansson - 14 september 2012 22:45


När var sista gången du egentligen gjorde någonting nytt, för första gången? Jag tror att väldigt många av er inte ens kommer ihåg. Vissa av er kanske gör det vardagligen?

Många är fästa vid sina gamla rutiner, blir blinda. Ingenting nytt händer, bara samma sak. Om och om igen. Skönt på ett sätt, det kan jag hålla med om eftersom jag själv faktiskt är en männska som behöver mycket struktur och rutin i mitt liv för att det ska fungera. En trygghet så att jag vet att allt fungerar. Så att allting går runt, runt som i en cirkel. Men jag är inte rädd för att testa på nya saker, tvärt om. Jag älskar det! Frågan jag ställer mig själv är då - Varför jag inte gör det? 

 

Tänker lite på filmen "yes man", vet ni vilken jag menar? Killen som är "fångad" i sina gamla rutiner och rädd för att göra någonting nytt, bryta isen och "go outside the box". Som sedan går med i en slags förening och måste säga 'ja' hela tiden? Jag är inte så eftersom jag älskar att prova nya saker. Men tänker främst på andra som kanske får ett tillfälle men som inte tar det, för att dem inte vågar? Vågar bryta isen. Ett tips är att: ta ALLTID vara på ett ögonblick i ditt liv, även fast det kanske inte är perfekt, ta det det i alla fall och gör det perfekt istället. Var inte rädd! Något som faktiskt är värt att tänka på.


Vet inte riktigt vart jag vill komma med det här inlägget. Men det var lite av mina tankar som flög igenom huvud när jag såg bilden och citatet. Vad tänker ni? 

 

Bild från Tumblr.

Av Pauline Johansson - 14 september 2012 08:07

Av Pauline Johansson - 13 september 2012 20:00

Fyfan vad han är bra! Redan sen han uppträdde i X Factor för ungrfär ett år sen med sin första låt 'Young Homie' så har jag varit som frälst! han är så sjukt bra! Sen så ser han rätt bra ut också  That girl is trouble, trouble...


 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se