Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under oktober 2012

Av Pauline Johansson - 10 oktober 2012 08:01

mina händer är som isbitar. Ett mirakel att jag ens kan blogga haha!

ANNONS
Av Pauline Johansson - 9 oktober 2012 19:58


Nu kan ni översätta bloggen med hjälp av google translate! Välj vilket språk ni vill till vänster i min menyrad! Hoppas någon får nytta utav den!  

  

ANNONS
Av Pauline Johansson - 9 oktober 2012 16:03

Har fått ett par kommentarer där ni frågat om hur lång jag är. Och jag har inte riktigt tagit mig tid till att svara på den frågan. Men igår fick jag en anonym fråga om just min längd på inlägget "dagens" så tänkte att jag skulle besvara den frågan nu. 

 

Jag är 1.80 lång, precis 1.80 faktiskt och jag växer fortfarande!! Har växtvärk var och varannan dag.. Dem flesta tycker det är fint att vara lång. Det gör jag också men det är verkligen inte så roligt.. Jag har sjukt mycket problem med min rygg och mina knän på grund av det. Sen så kan jag inte använda höga skor. Eller jag kan men jag tycker att det är så himla jobbigt när folk kollar på mig. T.ex när jag går ute på stan så kollar folk först på mitt ansikte sen ner på mina fötter och sen upp på mig igen. Folk tror jag använder typ 15cm klackar innan dem tittar ner på mina fötter och ser att jag bara har converse på mig.. Här om dagen köpte jag ett par lite högre skor, hur höga kan dem vara max 5 cm typ? Och då blir jag 1.85 cm istället! Man känner sig sjukt utstirrad!! 


Sen så tycker jag att människor är så sjukt gulliga. Får typ 5 frågor om dagen (ingen överdrift) om jag är modell! Eller att jag borde bli en. Den frågan kanske jag också kan ta på en gång haha.. Jag vill typ inte bli modell. Kanske som en liten hobby på sidan, men inget yrke i framtiden. Jag tror inte heller att jag skulle komma speciellt långt med det heller. Sen är jag så lat också så har inte ansträngt mig för att åka till en argentur osv. Ska till en snart. Ska dit med mammas gamla kollega! Haha hon ville ta med mig och en annan tjej som hon känner dit! Får se hur det blir med det!

Det här kommer t.ex aldrig att hända mig.. Tråkigt nog.

Av Pauline Johansson - 9 oktober 2012 15:37

Tröjan från Redbird// Jeans från Tiger// Halsband från Style by Tyra// Skor från Converse

Av Pauline Johansson - 8 oktober 2012 18:40

  

Skor från Vagabond // Jeans från Carlings // Stickad tröja från Sferha // Skinnjacka från Jofama by Kenza // Halsduk från Indiska // väska från Mulberry (inte med på bilden dock)

Av Pauline Johansson - 8 oktober 2012 15:27

Nu är jag hemma! Varit utelåst ett bra tag. Okej 1 timme, kanske 1,5 men det är ändå jätte irriterande   

Finns liksom ingenting att göra när man är utelåst, sen så har jag inte direkt nära till centrum heller så kännde inte för ayy gå dit, lat jag är.. Men jag hade med mig min kamera i väskan så gick typ runt och fotograferade, haha no life..  men behövde ju fördröja tiden på något sätt! Hehe 

           

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se