Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under oktober 2012

Av Pauline Johansson - 8 oktober 2012 09:29

Sitter i skolan nu, måndag, fyfan.. Det var helt KOLSVART när jag vaknade imorse, så hemskt. Trodde typ att klockan hade ringt waaay to early. Men det hande den inte, så det var bara att gå upp. Fick sällskap på pendeln utav Sebastian, länge sen jag träffade honom så det va mys, sen så är det hyfsat bra väder ute nu, lite kallt men det regnar i alla fall inte! :)
Det här har jag på mig idag + min halsduk och skinnjacka! Är dock vääääldigt lång idag. Längre än vanligt då haha, folk kollar ju inte lite :( visar er en bättre bild sen när jag kommer hem.

ANNONS
Av Pauline Johansson - 7 oktober 2012 18:51

 

"Time, some things never change here we go again
Feel like i'm losing my mind
Shake it off, then you go I don't care
If it bothers go numb
You never know until you let go
Let's go numb"

ANNONS
Av Pauline Johansson - 7 oktober 2012 13:29

Hejsaaan! Sovit gott? Jag har väll sovit sådär. Somnade med kläder på och allting redan vid 9.. Haha jag var så jävla trött igår. Sen så vaknade jag vid tre och var pigg, så chattade med lite härligt folk. Sen så somnade jag om igen och vaknade vid åtta haha.. Så värdelöst, men tvingade mig själv att somna igen! Denina kom in i mitt rum halv tolv och sa att lunchen var klar. Sovit sjukt många timmar, men antar att jag behövde det?


Nu sitter jag i alla fall här hemma ensam och pysslar om mig själv medans resten av familjen är ute och plockar svamp  Söndagar är ju som sagt en "ta-hand-om-sig-själv-dag". Så just nu sitter jag i vardagsrummet dunkar musik, med en asiktsmask  Sjukt härligt, behöver det verkligen.  Vilken snygg brud haha.. 

      

Av Pauline Johansson - 6 oktober 2012 18:04

       

Av Pauline Johansson - 6 oktober 2012 17:16

"Inte en dag har gått utan att jag tänkt på stränderna man bränts på där stranden är min säng åh"

        

Jag var så sjukt jävla brun.. (ska man kanske sola lite solarium haha? Känner typ att det behövs..!)

Vill verkligen till något varmt ställe och bah chilla gaaalet! Vädret här hemma i Sverige har varit så himla deprimernade..  
Av Pauline Johansson - 6 oktober 2012 16:03

Jag kan ju bara säga att jag är riktigt dålig påatt INTE shoppa.. Blev lite saker jag fick med mig hem haha  

Vagabond, 900;- Billit eller hur?!  

Halsduk från Indiska, 99;-  

Kavaj från H&M, 199;- (den ser skit ful ut på bild..)  

Eyeliner, 120;-  

Av Pauline Johansson - 5 oktober 2012 15:46

Satt och tittade på ett pogram på TV precis, tror att det heter "Real housewifes of Atlanta" eller något liknade i alla fall. Det enda som slog mig hela tiden var att dem var så sjuuukt avundsjuka på varandra? Det snackades skit hela tiden och främst för att typ framhäva sig själva?! Jag tycker att själv jag har hittat en bra balans i allt vad det nu innebär att vara "svart/avudsjuk".


Visst kan jag också bli lite sotis eller svartsjuk ibland men jag låter det vääääldigt sällan gå ut över någon annan, jag snackar aldrig skit för att visa mig "bättre". Jag är för det mesta glad för andras skull istället. Jag har liksom insett någonstans att jag också kommer att få min del av "kakan"! Tycker att många borde spänna av lite mer. För att vara svartsjuk leder inte speciellt ofta till något bra. Och ofta finns det inte heller någon anledning att vara det.


Jag tycker (alltså min egna åsikt) att det är helt okej att vara lite avis ibland, så länge man släpper der sedan! För jag vet själv hur det är att ha till exempel en pojkvän som är svartsjuk. Det är inte alls många som gillar att vara omkring en missunnsam person, eller har jag helt fel?

 Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se