Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under oktober 2012

Av Pauline Johansson - 22 oktober 2012 13:36

Mums!

ANNONS
Av Pauline Johansson - 22 oktober 2012 11:13

Pappa kom hem från London inatt. Och imorse väkte han mig och gav mig dem här! Mitt tredje par nu hehe.. Så nu har jag ett par svart och vita! Loveee 

 

ANNONS
Av Pauline Johansson - 22 oktober 2012 06:15

 

Av Pauline Johansson - 21 oktober 2012 13:58

Det blev sent igår, kom inte i säng före halv 3. Har inte varit uppe så länge på jag vet inte hur länge haha! Gick till och med och la mig tidigare på nyår! Tror jag däckade vid halv 2 då  Så känner mig rätt sliten nu!

Vaknade runt ett idag och har ätit lite frukost. Nu ska jag försökna piggna till lite för att sedan dra till gymmet för ett Zumba pass! Ska bli kul faktiskt, alla säger att det är så himla kul så idag får jag också se!  Får se hur det går bara för har redan sån sjuk träningsvärk. Haha asså kan knappt gå, rumpan gör så jävla ont! Med det är ju bra hehe  Efter det åker jag direkt hem till min far, vi byter ju vecka idagg. Tror han kom hem från London igår också! Saknar min papi  Bjuder på en lite halv ful bild på mig och pappa då haha! Erkänn att han ser lite gay ut..?  

 

Av Pauline Johansson - 20 oktober 2012 23:24

Nu har jag sprungit in och gömt mig på mitt rum, eller har faktiskt suttit här ett tag.

Mitt huvud kommer att explodera. Jag är ju fan helt otrolig. Jag fattar inte hur jag alltid lyckas trassla in mig i så mycket komplicerade situationer? Eller hur folk trasslar in mig i deras. Och allt jag egentligen vill är att hjälpa till. Haha asså ja ni..  

 

Av Pauline Johansson - 20 oktober 2012 18:12

    

Av Pauline Johansson - 20 oktober 2012 13:22

Hejsan! Igår orkade jag aldrig dra ut, fick huvudverk och det regnade.. Jag som verkligen var taggad på att fp träffa mina fina  Men det var en mysig hemmakväll också, vi åt tacos, pratade maaassor och kollade på xfactor! Jag gick dock och la mig redan vi tio för var så himla trött! Så gick alarmet idag 06.55, underbart! Haha eller..? Jodå! Var i stallet kvart över åtta redan redo för att få träffa min prins! Lektionen gick super! Både jag och han fick jobba riktigt hårt. Åhh min bebis  


Nu sitter jag här helt nyduschad och fräsch!  Har börjat städa mitt tum lite smått och ska strax börja göra mig iordning sakta. Mamma och Alf ska ha fest hemma så kommer typ 40 pers hit! Haha så ska agera bartender idag  Just wish me luck! Uppdaterar er igen senare! Jag har inget smink på mig, som ni kanske ser..

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se