Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under oktober 2012

Av Pauline Johansson - 16 oktober 2012 14:18

      

ANNONS
Av Pauline Johansson - 16 oktober 2012 10:59

HAHA! Emelie som gick i min klass förut hittade en bild på mig när jag gick i 7an! 4 år sen och jag hoppas att jag förädrats något till det bättre.. Jag tycker det är stooooor skillnad!! Var liksom bara 11 år där!  


Idag undrar jag bara hur jag tänkte då haha! Kommer ihåg att den leopard t-shirten var min favorit tröja då! Jag har kvar glasögonen också haha. Jag behöver dem då jag är översynt (jag har inget synfel, så jag ser bra, det är bara det att mina ögon "överanstränger sig" vilket det leder till att jag får mycket huvudvärk..). Får se om jag börjar anända dem i skolan kanske. I will see.

        

ANNONS
Av Pauline Johansson - 15 oktober 2012 21:16


Pappa var i Dubai förra vecka & kom hem i natt, så på planet hem köpte han nåra MAC saker till mig, hihi  En liten necessär som man kan ha med sig i väskan med några borstar + en spegel! Spegeln är typ lika tunn som ett kreditkort (!!) & Necessären var dessutom limited edition! Det var typ MAC illustated by Julie Verhoeven. Jag vet inte riktigt vad det är men någon speciellt iaf! Tack pappa! 

    

Av Pauline Johansson - 15 oktober 2012 18:48

Har ni sett Rebecca Stella's kollektion för Nelly.com? Om inte kolla in den för den är grym!! Vill bara köpa alltihop! Sen är Rebecca så sjukt snygg också så man kan ju bara älska henne! Shit

 

 

Av Pauline Johansson - 15 oktober 2012 17:45


Jag gick utanför porten i 2 sekunder och jag blev superblöt! Så jag gick upp igen haha! Så just nu ligger jag i mitt rum och lyssnar på regnet och dricker te istället!   

Utanför mig just nu..  

Av Pauline Johansson - 15 oktober 2012 13:09

Man ska vara svårfångad, man får inte vara för "på" och man får inte vara för lätt heller. Samtidigt får man inte verka ointresserad? Det är regler som inte existerar, men som ändå är så himla viktiga. När det inte finns regler blir det tyvärr ofta att vissa människor missbrukar detta. Lögner och svek i form av otrohet eller kanske att man lurar någon bara för att fylla upp ett tomrum i sig själv. Som någon annan har skapat.

 

Det är så lätt att missbruka dom tre orden "jag älskar dig", har ni tänkt på det någongång? Jag har blivit mer försiktig med hur jag använder orden nu. Till vilka och i olika sammanhang. För dem tre orden, den ända meningen är så betydelsefull. Den kan såra och bryta ner. Tråkigt nog förstår inte alla innebörden. Jag har varit där, varit den tjejen med ett krossat hjärta, med en flod tårar. Den förvirrade tjejen som knappt visste ut eller in. Hur kunde jag låta någon lura mig så brutalt? Hur kunde jag göra det..? & hur kunde jag lura någon? Hur kunde jag ljuga så bra för mig själv? Få mig tro att jag var kär, men aldrig var det? Mindre lyckat kan man säga med finare ord. Men jag har också varit den där överdrivet lyckliga tjejen, med världens bästa förhållande. Förhoppningsvis lär man sig någonting av allting på vägen. Det har jag gjort och idag är jag glad för allting om har hänt. Jag ångrar ingenting, i sådana fall bara att jag var så lättlurad och dum.

Men det allra svåraste är nog att vara ärlig mot sig själv. Tänk alltid efter en extra gång. Det underlättar för dig, och för alla andra.. 

OBSERVERA ATT DETTA INLÄGG INTE HAR NÅGONTING MED MITT FÖRRA FÖRHÅLLANDE ATT GÖRA!!

Av Pauline Johansson - 15 oktober 2012 11:58

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se