Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under oktober 2012

Av Pauline Johansson - 13 oktober 2012 15:11

Hejsan! Förlåt för att jag inte uppdaterat innan men vaknade och åkte hemmifrån på en gång! 

Just nu är jag ute i Åkersberga. Vi bara chillar galet, Lindas syster har köpt två huuuuuur söta kattungar som helst! Det är helt stört! Sen är dem jätte keliga också. Man vill bara mosa dom!   Har ni kännt så förut? När typ en bebis eller ett djur är så söta så att man bara vill krama sönder dem? Haha eller är jag ensam..? Så kännde iaf jag hela tiden! Dem hoppade på en, klev och gosade med en hela tiden. Och båda två var helt galna i min navelpiercing haha! Åhhhh..! Vill också haa en  Som man bara kan gosa med hela tiden. Hej pappa (a) Dock är dem ju inte små föralltid.. 

                       

ANNONS
Av Pauline Johansson - 12 oktober 2012 12:00

Tjaaaao!

Sitter just nu i cafeterian och försöker att ödsla tid utav lunchrasten haha! Vi har så himla långa lunchraster här.. Det är sämst! 40 minuter kvar nu och sen har jag idrott! Jag tror vi ska spela fotboll  Och sen slutar jag! HELG OM 4 TIMMAR! Helt underbart!!  Vad ska ni hitta på ikväll? Jag vet inte om jag bara ska mysa hemma eller om jag ska dra ut och träffa lite härligt folk. Får se lite senare! Lutar mer åt att jag vill dra ut men jag vet inte, haha.. 

 

ANNONS
Av Pauline Johansson - 12 oktober 2012 07:46

Det snöar i vissa delar av Sverige idag! Asså det här är helt sjukt. Det är inte ens mitten av oktober och jag har redan på mig min Vinterjacka!

Av Pauline Johansson - 11 oktober 2012 19:47

Jennifer kom till mig runt halv fem idag. Saknar alltid den bruden lika mycket! Så himla underbar! Vi gick i alla fall ut och fotade lite haha!  Här har ni några utav bilderna.

                      

Av Pauline Johansson - 10 oktober 2012 20:27

Har astråkigt så håller på fotar, mig själv hahahahahah!!! Men vad gör man inte när man har tråkigt..?  

Av Pauline Johansson - 10 oktober 2012 18:15

Visste ni att Annie's blogg är min favorit blogg?  Jag älskar hennes stil, hon kan verkligen inspirera!

Jag har följt hennes blogg varje dag i kanske någon månad, 1-2 kanske? Sen vi började skolan ungefär! Läs den om ni inte gjort det! Tryck på bilden för att komma till hennes blogg!  

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se