Pauline Johansson ❀

Senaste inläggen

Av Pauline Johansson - 21 november 2012 10:24
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Pauline Johansson - 20 november 2012 12:46


Köpte en biljett av Vanessa förra veckan så på fredag så ska jag till Friends Arena med henne och titta på Swedish House Mafia!! AHH ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD! Det kommer att bli så sjuk roligt!!    

ANNONS
Av Pauline Johansson - 19 november 2012 12:22

Godmorgon på er!  Jag vaknade precis, har studiedag idag, så det är riktigt härigt  Mycket jag ser fram emot den här veckan så att den börjar med studiedag är bara ett plus! Nu ska jag kolla på några avsnitt av Pretty Little Liars och sen äta någonting till lunch! Nyvaken och osminkad..

 

Av Pauline Johansson - 18 november 2012 23:35

Have you ever needed something so bad, you can't sleep at night? Have you ever tried to find the words, but they don't come out right?

 

Av Pauline Johansson - 17 november 2012 16:31

Thaimassage, så skönt. Dock så är det lika pinsamt varje gång när dem tar ryggen och känner min knutar haha.. Det knakar hela tiden, och det ända dem säger är ojojoj! Men behövligt var det!


Av Pauline Johansson - 16 november 2012 19:42

Förlåt för att jag inte har hållt bloggen så uppdaterad de här senaste dagarna.. Men i onsdags så började jag kolla på Pretty Little Liars och jag kan inte sluta kolla!! Helt sjukt har redan sett klart säsong 1 och börjat på tvåan. Tror jag aldrig varit så osocial som jag har varit dehär senaste dagarna! Men ni får förlåta mig, ska försöka att blogga lite mer emellan åt!  

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se