Pauline Johansson ❀

Senaste inläggen

Av Pauline Johansson - 15 november 2012 13:35

Wihoo! Igår började redan min helg! Inte skola fören på tisdag igen! Känns så jävla bra  

Ska strax till liljeholmen för att möta upp mamma och äta lite lunch. Har även har utveckligssamtal klockan 15.00 men det går nog fort! Såhär ser jag ut idag. Solglasögonen åkte på, det är ju sånt fint väder ute hihi!

 

ANNONS
Av Pauline Johansson - 14 november 2012 23:55

Någon mer som fick svar på din fråga? Hahahah

ANNONS
Av Pauline Johansson - 14 november 2012 12:16

Jag står i en jobbig "val" i mitt liv. Jag är har nästan bara äldre vänner. Jag längtar inte till jul, ironiskt va.. Jag är alltid glad. Jag är en väldigt kännslig person. Jag hatar press! Det värsta jag vet. Jag stressar lätt upp mig över onödiga saker. Jag har svårt för att koppla av..

 

Av Pauline Johansson - 13 november 2012 19:13

Nu sitter jag här, nyduschad och hungrig! Som tur är står middagen på bordet om ett par minuter!  

Är sjukt glad att mamma drog med mig ut. Vi skulle egentlige ha en vilo dag idag, men när hon kom hem så tog vi en joggingrunda ändå! Alltid lika skönt. Vi hann med att fixa varsit års kort på Sportlife och boka in thaimassage på fredag! Vilken effektiv runda huh?  Ska verkligen försöka hinna med att sola imorgon efter skolan, känner mig så himla blek! Hehe! Standard att jag lägger mig på badrumsgolvet när jag kommer hem!

        

Av Pauline Johansson - 13 november 2012 13:11


Jag vill köpa mig ett par fransskor! Men jag hittar ingen bra hemsida eller affär  Någon av er som vet som kan lämna  mig ett tips? Vore grymt! 

  

Av Pauline Johansson - 13 november 2012 11:04

Var det någon mer eller var det bara jag som satt och tittade på fotbollsgalan igår? Zlatan fick såklart guldbollen igen! För sjunde gången! Vilken stjärna!! Dem som känner mig vet att jag älskar honom, haha.. Men han har varit min förebild sen jag gick i fyran! Så alla som skriver att det var fel att inte han borde ha vunnit. Snälla håll käften! Haha  Sen så röstades hans volley mål som han gjorde mot Frankrike i Ukraina fram till mästerskapets vackraste mål! Ni som sett det måste faktiskt medge att det var sjukt skickligt? Ingen tur där inte, som han som spelar i AIK's mål. Turturtur..


Motiveringen han fick: "Zlatan Ibrahimovic får Guldbollen för sina insatser i landslaget och i klubblagen Milan och Paris Saint-Germain. Han har tagit ytterligare steg i sitt ledarskap i såväl klubb- som landslag, skrivit italiensk skyttekungshistoria och erövrat ytterligare en liga."


Jag ryser. Jag är jätte töntig, jo tack jag vet! Men kan inte göra så mycket åt det 


 

Hej

Av Pauline Johansson - 13 november 2012 09:45

Sen några månader har jag stängt av, jag har inte mottagbar för någon. Jag lever i min egna lilla bubbla. Är det bra eller dåligt vet jag inte. Men jag antar att det krävs rätt person för att öppna den igen.. Ibland är det jobbigt att stå ensam när de mörka stunderna kommer. Men det är då jag känner hur stark jag är och hur stark jag kommer att bli. Jag är bara 15 år. Jag har hela livet framför mig för att ens i huvudtaget bekymra sig om sånt här. Men man kan inte hjälpa att man blir kär, eller ännu mindre vem man blir kär i.


Har ni tänkt på vad kärlek kan göra med en? Hur den förändrar dig, till den lyckligaste personen på jorden. Men den att den också så snabbt kan göra dig till den mest ledsna och soligaste människa? Kärleken är oförutsägbar. Ett förhållande kan gå från perfekt till världens sämsta på en dag.


Allt blir som en fasad. Man kan inte se klart, och gräver in sig i något som egentligen är helt fel. Man lever bakom en vägg, och på andra sidan väggen så finns sanningen som man vägrar öppna ögonen för. Man vill bara inte se det.    

        Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se