Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under april 2012

Av Pauline Johansson - 2 april 2012 22:55

Har uppdaterat dåligt idag.. Men tänkte bara förvarna att det kommer bli ännu sämre uppdatering imorgon. Kanske hinner med ett inlägg när jag kommer hem från skolan. Slutar vid tjugo i ett så det borde jag hinna! För ska ta tåget sen till tullinge ska på kurs igen. Med trafik skolan alltså.. Har tappat bort ett papper med mina inloggnings uppgifer och sånt också så måste be om ett nytt, pinsamt. Och efter det ska jag ta mig hem äta och träffa min älskling, 3 månader med världens bästa imorgon!  GODNATT! Riktigt fint duckface men ändååå, haha..

 

Av Pauline Johansson - 2 april 2012 19:02

Jag fick en sjuukt gullig kommenar samtidigt som jag tycker synd om Sara som inte har något jättebra självförtroende.. Men jag tycker att alla tjejer, självklart killar också är snygga och fina på sitt egna sätt. DU är DU och därför är DU pefekt! Glöm aldrig det.


"Asså gud så himla fin du är. Är så jävla glad att jag hittade din blogg. Du är vekligen en förebild för mig! Det är så himla jobbigt att gå runt och tänka på att jag aldrig kommer se ut som du..Jag ser så hemsk ut :(
Du har så fin kropp, kläder, utseende..allt. Drömde en gång om hur jävla lycklig jag hade varit om jag hade sett ut som du och haft allt som du hade haft.. Men jag kommer ju såklart aldrig få de och det är de som gör så himla ont i mig..att man måste inse att man aldrig kommer få det..får damp..
Önska verkligen jag såg ut som du och iallafall träffa dig någon gång..bor i helsingborg o du i stockholm så de blir lite svårt.. Men du ska veta att du är så sjukt fin underbar och allt man kan önska sig..Love u ! Är ditt största fan!:D


SVAR: Sara du är också jättefin! Jag tittade in på din blogg och du har hur grym stil somhelst!

Du ska vara glad att du ser ut som du gör, du är unik! Det finns ingen som du, abslolut ingen alls! Alla har inte en pefekt kropp, vad är en perfekt kropp? Ingen kropp är sig lik, alla har komplex det är normalt. Men Sara om du tittar på det som du gillar hos dig, jag vet inte vad du gillar men någonting gillar du, det kanske är ditt hår, dina ögon? Fokusera på det som är bra och sluta jämföra dig med andra tjejer så lovar jag att du kommer må bättre.  Massa kärlek till dig! KOLLA IN SARAS BLOGG! http://sarahofssweden.bloggplatsen.se

Av Pauline Johansson - 2 april 2012 18:59

Äntligen fått mina vita höga converse! Bloggar mer sen tänkte svara på en sjukt söt kommentar i ett annat innlägg snart också!

Av Pauline Johansson - 1 april 2012 19:30

Tänkte bjuda på några enkla knep som jag själv använder när jag behöver peppa mig själv, Det är helt normalt att känna sig nere ibland.

1. SLUTA JÄMFÖRA DIG MED ANDRA.

Alla har sina brister och fördelar och hon/han som du tycker ser bra ut har garanterat oxå komplex över någonting. Så istället för att titta på det som du inte är nöjd med sträck på ryggen och fokusera på vad som är bra. Alla är inte födda till super-modell! Det är insidan som räknas!

 

2. ÖVERVINN AVUNDSJUKAN.

Det är väldigt lätt att bli avundsjuk när det går bra för andra. Tänk om istället! Att fundera på vad andra har som inte du har får dig bara nedstämd och ledsen. Koncentrera dig på vad som är bra i ditt liv och va istället glad för dina vänner skull!


3. GÖR EN FÖRÄNDRING.

Att göra en makeover kommer inte stärka din självkännsla för all framtid men det är ett steg åt rätt håll! Byt hårfärg, köp en ny tröja eller bara byt till ett nytt lack på naglarna. Det behöver inte alls vara en jättestor förendring. För du är du och och om du känner dig snygg kommer du sträcka på dig vilket utstrålar att du är trygg i dig själv!

 

 

Av Pauline Johansson - 1 april 2012 18:59

Halloj! Var det bara vi som släckte lamporna igår?

Tänkte att jag ska berätta lite om vad som hände igår. Jag träffade älsklingen vid sex tiden vi gick hem till honom en stund, lämnade min väska osv. Sen mötte vi upp Jennifer och vi tre gick och handlade. Sedan gick vi upp till bussen och då ser det ut som om det har varit skottlossning i Centrum. Där står också Tina och Emilia och dem sa att det hade varit skottlossning på deras gård. Vi tyckte det lät skummt eftersom vi inte hade hört någonting när vi hade varit precis i närheten. Alla vart lite halv nojjiga men väl på unkan berättade någon att det inte hade varit någon skottlossning utan att den hade varit "yxmannen" som hållt på och härjat. Han hade slagit sönder någon port, dörrarna till centrum och en busskur. Riktig zaiko, haha.. På Unkan tillbringade vi också nästan hela kvällen. Dom hade släckt ner och tänt massa ljus. Lite halv mysigt faktiskt! Jag och Sebastian gick hem strax över tio redan. Men båda va trötta så det va bara bra. Jag däckade nästan så fort vi kom hem, haha va rikigt trött. Så imorse vaknade vi och jag va kvar där tills vid fyra ungefär. Jag gick hem och träffade mamma. Hann bara lägga ut en bild på min outfitt för vi hade brottom upp till ishallen där David och Vanessa skulle "uppträda". Tråkigt att det va det sista David gjorde. Nu har han slutat med konståkningen, i think..  Puss

   


Av Pauline Johansson - 1 april 2012 16:36

Bloggar när jag kommer hem igen..

 
Ovido - Quiz & Flashcards