Pauline Johansson ❀

Alla inlägg under juni 2012

Av Pauline Johansson - 14 juni 2012 20:52

Just nu sitter jag och myser med jordgubbar och fotboll! Wohoo, Torres gjorde precis mål! Hur snyggt?! Börjar bra, och slutar förhoppningsvis bra också! Nej nu ska jag titta fotboll. Ciaaoo

 

ANNONS
Av Pauline Johansson - 14 juni 2012 20:31

Usher, baby, Yeah, we did it again. And this time I'mma make you scream.ANNONS
Av Pauline Johansson - 14 juni 2012 16:30

ÅKER JAG TILL KINA!!  Jäklar känns helt overkligt! Vi ska dit en vecka bara för att shoppa, sen ska vi försöka se några sevärdigheter också, kinesiska muren t.ex.  Pappa ringde imorse och sa att han hade bokat biljetter! Vi åker den 16 Juli en vecka till Peking! Direkt flyg dit och hem. 8 timmar tar det att flyga dit btw. Gud är sjukt taggad ska bli hur coolt som helst att få åka dit! Och sen så kommer vi får massa pengar av pappa att få shoppa för! Yey  Så idag har vi gjort nya pass och vaccinerat oss igen för hepatit A. Tog första dosen förra året innan vi skulle åka till Thailand så nu är jag skydda 25 år frammåt. Tog också min 4de dos av TBE. Bara en månad kvar!!    

Av Pauline Johansson - 14 juni 2012 15:45

Hej! Gud vad mycket det känns som jag har hunnit med idag! Vaknade brevid min älskling, men pappa ringde precis när vi hade vaknat och berättade att han hade bokat en resa!! Whaaa, vad kul! Berättar i ett annat inlägg senare vart vi ska. Så pappa kom efter en halv timme och hämtade upp mig och Denina för att vi behövde göra nya pass. Sist vi gjorde pass var 2008 så dom hade gått ut. Och hjääälp vad ful bilden till passet blev, helt sjukt. Och det blev ju inte direkt bättre av att man inte fick le heller. Jaja, bara när jag reser jag behöver visa den som tur är! Ja, haha jag för fyra år sen..Visste ser jag ut som en grottmänniska på den bilden hehehe!

   

Av Pauline Johansson - 13 juni 2012 23:15

Så bättre sent än aldrig 

Va med Ida ett par timmar, vi va hemma hos henne och pratade lite. Myys juuu  Sen kom Micke till henne, vi började gå mot centrum och runt kvart i 9 kom Sebastian och vi gick hem till mig där jag, mamma, Sebastian  och Denina kollade matchen mot tyskland- holland! Seg match men det blev bättre mot slutet när holland började komma igång! Nu ska jag och älskling krypa ner och sova! puss, godnatt! 

   

Av Pauline Johansson - 13 juni 2012 17:30

Så nu sitter jag påklädd och nyduschad, underbart!  Ida ringde och ville träffa mig så ska iväg och möta henne nu. Sen ska jag träffa Sebastian också!  Så bloggar när jag kommer hem senare sen, puuuuusss

Av Pauline Johansson - 13 juni 2012 16:02

Förlåt för att jag inte uppdaterat någonting under dagen man har varit inne i stan hela dagen. Och ja det blev en hel del shopping kan man ju säga  Första dagen på sommarlovet blev en mys dag med mamma och Denina hihi.

Lägger upp shoppingen nu så bloggar jag igen efter att jag duschat!

Ett par vita jeans shorts.

Ett linne från H&M.

Ett linne från Ginatricot.

En topp från Bikbok, mycket finare i verkligheten, öppen i ryggen är den också!

Vanlig t-shurt från Ginatricot.

Ett par svarta crocker jeans från JC.

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se